Loft talo maalla

Tutustu paremmin

Lue blogia

gallery post
gallery post
gallery post

Alakerran alempi makuuhuone

Tämä makuuhuone on oikein monikäyttöhuone. Se on toiminut meillä pitkän aikaa vanhempien makuuhuoneena. Tilaan saat yksityisyyttä lisätty esimerkiksi verhoilla avoimelle seinällä. Avointa seinää rajaa keskellä oleva läpitilantakka. Kuvittele itsesi nukahtamassa talven pakkasten paukkuessa ulkona, takan lämmittäessä jalkojasi. Valkoiseksi slammatun takan on muurannut muurari Tuomo Seppänen.

Makuuhuoneen katto on pinnoitettu valkoisella mdf-laminaatilla. Kattoon on asennettu valoa tuomaan kuusi led-spottia. Lattia makuuhuoneessa, kuten muuallakin talossam on kaunis kuvioista Kaindl sydänvaahteralaminaattia. Sisäpuolen ulkoseinät ovat kauttaaltaan kevyesti valkoisella kuultolakalla käsiteltyä leveää hirsipaneelia. Toisella sivulla makuuhuone rajautuu omaan, maitolasisen liukuoven takana olevaan kylpyhuoneeseen. Tämä seinä on käsitelty Tikkurilan Tunto-tekstuuripinnoitteella ja maalattu kivenharmaaksi.

Makuuhuoneen takaseinämällä on koko sen mitat (2.47m x 4.4m) täyttävä liukuovikaapisto. Kaapiston kaksi ovea on mustaa lasia ja toiset kaksi ovea ovat peilipintaiset. Kaappiin kätket mahdottoman määrän vaatteita ja pikasiivous tavaraa (sillä ovet on tuotu noin 20cm kaapin rungosta ulospäin). Kaapin runko tulee Domukselta ja ovet Inarialta.

Makuuhuoneesta on pariovet suurelle terassille. Kesäaamuisin pääset helposti aamujoogalle tai iltaisin keinuttelet ja kuuntelet kun luonto käy unilleen.