Loft talo maalla

Tutustu paremmin

Lue blogia

gallery post
gallery post
gallery post

Keittiö

Alkakoon talon yksityiskohtaisempi esittely keittiöstä – talon ’mustasta’ sydämestä. Keittiö ei ole millään muotoa eristyksissä vaan aukeaa muuhun avoimeen loft-tilaan. Keittiön vieressä on ruokailutila ja olohuone, kaikki yhtä avointa tilaa. Keittiön seinät ovat muiden tilojen tapaan 250mm korkeaa hirsipaneelia, pinnassa valkoinen läpikuultava lakka.

Valaituksena luonnonvaloa sekä pimeän tullen katossa olevat upotetut led-spotit (3 kpl), matalien yläkaappien alla olevissa valokiskoissa 2 + 2 halogeenispottia sekä liesituulettimen 4 halogeenispottia. Tämän lisäksi valoa tulee tietenkin avoimessa tilassa ruokailutilan ja olohuoneen valaistusratkaisuista.

Alla tietoa keittiön kodinkoneista…

Keraaminen liesi: Upo HC6420S

Liesituuletin: Upo CH22I

Side-by-side jääkaappi jääpalakoneella: Whirlpool 20RB-D4 käyttöohje

Astianpesukone: Bosch SGV43E23EU käyttöohje ja tuotetieto

Uuni: Miele H4110BBLACK käyttöohje

Astianpesukone sijaitsee kalusteisiin upotettuna pesualtaan vasemmalla puolella, alakaapiston päädyssä. Keittiön kaapistot ja laatikostot ovat korkeakiiltoiseksi mustaksi pinnoitettu. Mikroaaltouunin paikka on ’piilotettuna’ kalusteisiin sijoitetun mustan uunin yläpuolella.

Erillinen pyörillä oleva apupöytä liukuu saarekkeen kannen alle.

Mustan seinämän alaosassa, saarekkeen pöytälevyn alla on alakerran toinen lattialämmityksen jakotukki. Jakotukki on koteloitu (irrallinen) samalla mustalla hirsipaneelilla kuin musta seinämä.