Loft talo maalla

Tutustu paremmin

Lue blogia

gallery post
gallery post

Yläkerran makuuhuoneet

Nämä kaksi makuuhuonetta olivat ennen yksi avoin salitila, jota käytettiin niin tanssiharjoituksiin kuin työhuoneena ja yhtenä isona makuuhuoneena. Pienellä työllä sisäseinät saa purettua ja avattua makuuhuoneet yhdeksi tilaksi uudestaan. Talon suunnitteluvaiheessa huomioitiin tilan monikäyttöisyys tekemällä sähköt ja ilmanvaihto huonejaolle mahdolliseksi. Ulkoseinän puoleisessa makuuhuoneessa on vakaasuuntaiset yläikkunat yhden isomman ikkunan lisäksi. Huoneiden edessä, sillan päässä on ovi ranskalaiseen parvekkeeseen.

Makuuhuoneiden katto on pinnoitettu valkoisella mdf-laminaatilla. Molempien huoneiden katossa on kaksi pistettä valaisimille. Lattiat makuuhuoneessa, kuten muuallakin talossa on kaunis kuvioista Kaindl sydänvaahteralaminaattia. Ulkoseinät ovat kauttaaltaan kevyesti valkoisella kuultolakalla käsiteltyä leveää hirsipaneelia. Sisäseinät on pinnoitettu koivuvanerisoiroilla jotka on asennettu vaakaan pienellä raolla, näin antaen graafiseen ilmeen takaa näkyvän tervapaperin kanssa.

Yläkerrassa sähköistys on toteutettu Johdoton tekniikalla, mahdollistaen valokatkaisimien vapaan sijoituksen ja ohjaamisen. Mukana on myös kaukosäädin minkä avulla sammutat valot näppärästi alakerrasta mikäli ne yläkertaan on unohtunut päälle.

Makuuhuoneiden pinta-ala on noin 8.6 neliötä per huone.