Pieni maatila

Maa- tai metsätila 59410, Parikkala Etelä-Karjala

Ilmoittaja

Lumi Parikkala
Kiinteistön tyyppi Maa- tai metsätila
Kiinteistön kunto Hyvä
Tarjottu sopimusmuoto Harkitsen myyntiä/ostoa
Sijainti 59410, Parikkala, Etelä-Karjala

Kuvaus kohteesta

Löytäisinkö täältä sinut joka haaveilee n. 8 ha maatilasta ja sen n. 100 m2 omakotitalosta?
Talo on rakennettu -50 luvulla ja laajennettu - 83. Talossa on sähkö- ja puulämmitys, yhteensä 5 tulipistettä ja nämä olleet pääasiallisessa käytössä jo pitkään. Talossa on lisäksi myös kaksi ilmalämpöpumppua, tuuligeneraattori ja aurinkopaneeleja.

Sisällä 2 makuuhuonetta (muutettaessa oli 3, purimme yhden seinän saadaksemme suuremman olohuoneen. Mutta helppoa on laittaa tarvittaessa seinä takaisin umpeen jolloin saa yhden makuuhuoneen lisää.) suurehko keittiö, olohuone, kylpyhuone, sähkösauna ja wc. Ulkona on aittarakennus jossa kesäasuttava pieni makuukammari sekä puulla lämpiävä sauna.

Meidän asumisen aikana on remontoitu keittiön ja olohuoneen lattiat, lisäeristys, ulkovuoraus (vinyyli), uusittu peltikatto, vaihdettu ulko-ovi sekä eteisen ovi, kylpyhuone, rännit katolle, ulkorappuset ja sauna sekä maalattu ja tapetoitu pintoja. Myös tallin taakse rakennettu lantala.

Omat kaivot, vesi ei ole ehtynyt milloinkaan edes rutikuivana kesänä. Pihalla valmis ja käytössä oleva talli, jossa karsinat kahdelle hevoselle ja kahdelle suurelle ponille, täyttää eu:n vaatimukset, sekä lautatarha. Satulahuoneessa on ilmalämpöpumppu jolla hyvä kuivattaa hevosten loimia. Pihassa marjapensaita ja hedelmäpuita.

Tilaan kuuluu metsää reilu 1 ha ja peltoa 5,1 ha joka on eu tukikelpoinen ja viljelty nurmelle joten hevosille siitä saa heinät ja laitumen.

Ainoastaan myynnissä. Parikkala, Etelä-Karjalan pohjoispää.
Hinta 90 000€

Toiminnot

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.
Seuraava ilmoitus Edellinen ilmoitus

Sijainti kartalla

Kohteen tarkkaa sijaintia ei näytetä ilmoittajan yksityisyyden suojaamiseksi.

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.