Siirry sisältöön

Unelmana talo maalta?

Olipa haaveenasi unelmien remppakohde maalta, kokonainen elämänmuutos tai pesäpaikka yritystoiminnallesi, Talo maalta -palvelu auttaa sinua löytämään tyhjillään olevat kiinteistöt, joihin omistaja etsii asukasta huolehtimaan kiinteistöstä.

Talo maalta nainen portailla Talo maalta nainen portailla

Miksi palvelua kannattaa kokeilla?

Ilmoittamalla muuttohaaveistasi pääset tutustumaan tyhjillään olevien kiinteistöjen valikoimaan ympäri Suomea ja voit löytää juuri unelmiesi kohteen. Muuttohaaveistasi ilmoittaminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa selata ja tutustua tyhjillään oleviin kohteisiin.

Mikäli löydät sinua kiinnostavan kohteen, johon myös omistaja haluaisi sinut asukkaaksi ilmoituksesi perusteella, pääsette keskustelemaan ja sopimaan jatkosta. Omistajan kanssa kannattaa keskustella kohteen kunnosta, omasta halukkuudestasi kunnostaa kohdetta sekä asumisjärjestelyistä.

Kiinteistökaupan tai vuokrasopimuksen rinnalle on tuotu Talo maalta -palveluun myös sopimusmalli, jossa voidaan sopia asumisesta kiinteistön ylläpitoa vastaan.

Puhelin kädessä Puhelin kädessä

Näin Talo Maalta -palvelu toimii

1. Laadi ilmoitus

Rekisteröidy palveluun ja ilmoita muuttohaaveistasi. Kerro tarkemmin, millaista kiinteistöä olet etsimässä ja millaisia odotuksia sinulla on asumiselta. Kerro myös, millainen olet asukkaana tai vuokralaisena.

2. Löydä unelmiesi kohde

Selaa potentiaalisia kiinteistöjä ja löydä suosikkisi. Samalla kiinteistöjen omistajat näkevät ilmoituksesi etsiessään sopivaa asukasta kiinteistöönsä.

3. Keskustele kohteen omistajan kanssa

Tutustu kiinteistön omistajaan, keskustele asumisratkaisuista ja sovi jatkosta.

Lue lisää