Siirry sisältöön

Talo tykkää, kun siinä asutaan!

Omistatko tyhjillään olevan kiinteistön, jonka seinien sisälle toivoisit elämää ja jotakuta huolehtimaan rakennuksesta? Talo maalta -palvelu auttaa sinua löytämään tyhjillään olevaan kiinteistöön asukkaat, jotka haluavat tulla pitämään siitä huolta.

Miksi ilmoittaa kiinteistö Talo maalta -palveluun?

Ilmoittamalla kiinteistön voit pidentää sen elinkaarta ja antaa sen hyötykäyttöön sitä tarvitsevalle. Samalla oma huoli kiinteistön kohtalosta vähenee, kun se ei rapistu autiona.

Sinä päätät, kuka sopii asukkaaksi sinun kiinteistöösi. Kiinteistön ilmoittaminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa katsella, löytyisikö palvelun kautta sopivia asukkaita.

Jos kiinteistön kunto huolettaa, siitä kannattaa kertoa ilmoituksessa avoimesti. Osa kiinteistöjä etsivistä saattaa olla hyvinkin taitavia ja kokeneita kunnostajia, ja etsivät juuri kunnostusta kaipaavaa kohdetta. Mitä enemmän kerrot kohteesta ilmoituksessa, sitä varmemmin löydät oikeanlaiset ihmiset ja vältytään pettymyksiltä.

Puhelin ruohikolla, talo maalta palvelu Puhelin ruohikolla, talo maalta palvelu

Näin Talo Maalta -palvelu toimii

1. Laadi ilmoitus

Rekisteröidy palveluun ja tee ilmoitus omistamastasi, tyhjillään olevasta kiinteistöstä. Kerro kiinteistöstä ja sen kunnosta mahdollisimman realistisesti. Potentiaalisia vuokralaisia saattaa kiinnostaa myös talon historia tai aiempi käyttötarkoitus.

2. Löydä sopivalta kuulostava vuokralainen

Selaa potentiaalisia asukkaita ja arvioi, kuka voisi sopia vuokralaiseksi ilmoittamaasi kiinteistöön. Voit merkitä palveluun suosikkisi ja avata keskustelun heidän kanssaan.

3. Keskustele

Tutustu toiseen osapuoleen, keskustele kiinteistöstä ja sen soveltuvuudesta haluttuun käyttötarkoitukseen sekä sovi jatkosta.

Lue lisää aiheesta