Padasjoen Maakesken kylään minitaloyhteisö – minitalot ennakkomarkkinoinnissa

Maakesken minitalot tarjoaa vaivatonta omakotiasumista luonnon helmassa

Minitaloyhteisön ajatuksena on ollut omakotitaloasumista pienemmällä hiilijalanjäljellä, asunto-osakeyhtiön vaivattomuudella. Talot sopivat erityisesti valveutuneille, maaseutuelämää arvostaville ihmisille. Oman talon ovelta pääsee suoraan metsään ja omalla pienellä pihalla on mahdollisuus myös pienimuotoiseen ruuan tuotantoon tai villiyrttien kasvatukseen. 

Moderni klassikko – parvellinen minitalo

Valittavanasi on kaksi eri kompaktia vaihtoehtoa 38m2 loft tai saunallinen 55m2 loft. Talojen toimivat tilaratkaisut, korkea katto ja laadukkaat materiaalit luovat taloon avaruutta ja modernia ilmettä.

Talot ovat kytkettynä kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon. Taloihin tulee valokuitu, joten nopea nettiyhteys mahdollistaa myös sujuvan etätyön minitalosta käsin. Minitaloyhteisössä on mahdollisuus yhdistää asuminen luonnon keskellä ja tehokas etätyöskentely sekä osallistua vireän kylän elämään. Kylätalo Rientola sijaitsee kävelymatkan päässä Minitalokohteesta.

Maakeski on luontoihmisen unelmakohde – täällä voit ihailla tähtitaivasta oman minitalosi pihalla

Omalta ovelta suoraan luontoon. Ympäröivästä luonnosta löytyy paljon mahdollisuuksia nauttia Päijänteen rehevistä maisemista patikoiden, sienestäen tai marjastaen. Päijänteellä on hyvä meloa, veneillä tai kalastaa. Talvisin voi jäällä hiihdellä, pilkkiä tai harrastaa talvikalastusta. Päijänteen vesi on puhdasta.

Ympäröivästä luonnosta löytyy paljon mahdollisuuksia patikointiin, pyöräilyyn, hiihtoon ynnä muihin liikunta-aktiviteetteihin. Lähistöltä löytyy myös Taruksen ja Evon retkeilyalueet, joilla riittää nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden.

Maakeski sijaitsee Päijät-Hämeessä

Minitalot sijaitsevat Päijät-Hämeessä valtatie 24:n läheisyydessä, noin 40km Lahdesta pohjoiseen. Sijainniltaan talot ovat helposti saavutettavissa, joko omalla autolla tai linja-autolla. Lähin bussipysäkki sijaitsee hyvin lähellä taloja, joten maalla asuminen on mahdollista, vaikka ei omaa autoa olekaan. Padasjoen kirkonkylän palvelut ovat noin 8km:n päässä ja saavutettavissa hyvin myös linja-autolla.

Minitalo projekti syntyi Maakeski elinvoimaiseksi -hankkeen aikana

Maakeski elinvoimaiseksi hankkeen yhtenä tehtävänä oli selvittää yhteisöasumisen mahdollisuuksia Maakesken kylällä. Hankkeen aikana on kartoitettu erilaisia vaihtoehtoja yhteisöasumiseen liittyen. Edistettäväksi yhteisöasumismuodoksi valikoitui Minitalo-konsepti. Talotoimittajaksi on valikoitunut kotimainen Hawo talotehdas, joka toimittaa valmiit rakennukset paikan päälle. Talot rakennetaan säältä suojassa toimitusvalmiiksi ja kuljetetaan valmiina tontille. Näin minimoidaan työmaarakentaminen

Sinä, joka arvostat luontoa, yhteisöllisyyttä sekä käytännöllisiä neliöitä modernilla puurakentamisella ja pienellä hiilijalanjäljellä, tässä Sinulle tuleva koti Padasjoen Maakeskessä.

Tutustu tarkemmin ennakkomarkkinoinnissa oleviin taloihin osoitteessa www.maakeski.fi.

Kohdetta myy: Marjatta Ojala, kyläyhdistyksen pj, LKV, puh. +358 50 490 6217 tai marjatta.ojala@htmtilipalvelu.fi.