Autopaikka tai muu majoitus Nilsiässä vuosivuokralla

Muu tila 73320, Nilsiä Pohjois-Savo

Ilmoittaja

Hanne nilsiä
Kiinteistön tyyppi Muu tila
Kiinteistön kunto Kunnostusta vaativa
Tarjottu sopimusmuoto Vuokraus
Sijainti 73320, Nilsiä, Pohjois-Savo

Kuvaus kohteesta

Vesien äärellä autopaikka tai majoitus tonttia vastaan vuosivuokralla. Tällä hetkellä talousrakennuksessa suora sähkö. Tontilla lisäksi hirsirakennus 150 mm seinän paksuudella, jonka vinnillä Porin Matti. n. 10 m2 huoneen ikkuna on kaksinkertainen. Alakerrassa on kylmä tupa ja kesäkuuhun -25 remonttia odottava suuri leivinuuni, joka on rauhoittumassa eli odottamassa yläpesän uusimista. Uunia ei saa lämmittää tämän vuoksi talvella. Tuvassa on sähköliesi. Alakerrassa myös ruokakomerohuone ja kamari. Talon lämmönlähde on leivinuuni, yläkerrassa kamina Porin Matti. Sähköpatterit saa laitettua huoneisiin. Talousrakennuksella on 0,5 m tiiliseinät, sisältä kalkittu. Siellä kolme huonetta, makuuhuone ja keittiö. Paukkupakkasilla olisi järkevämpi asua idyllisen hirsimökin vinnillä; lämpökustannukset kohoavat talousrakennuksessa suureksi.

Poimi marja, yrtti tai sieni tai rakenna laavu, niittyä ja metsää on ympärillä. Polski järvessä, hiekkaranta syvenee maltillisesti. Kasvi- ja perunamaan pito onnistuu. Lääniä on myös kesälampaiden pitoon. Rauhaisa tontti on etelän suuntainen. Raikas lähdevesi on noudettavissa salmen takaa tai tulomatkalla autolla. Käyttövesi hoituu vesiautomaatilla. Mikäli vuokrasopimus saadaan aikaiseksi, hirsitalon liitetään porakaivosta vesi. Rantasauna on käytettävissä.

Etäisyys kaupalle veneellä 4,5 km Juankoskelle, Nilsiään ja Tahkolle on 18 km, rautatieasemalle 43 km, lentokentälle 50 km.

Metsästävälle vuokralaiselle mahdollisuus liittyä paikalliseen metsästysseuraan.

Vuokran yksityiskohdat sovittava. Sähkökulut lisätään vuokraan.

Toiminnot

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.
Seuraava ilmoitus Edellinen ilmoitus

Sijainti kartalla

Kohteen tarkkaa sijaintia ei näytetä ilmoittajan yksityisyyden suojaamiseksi.

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.