Uusi hirsitalo maalta

Omakotitalo 39500, Ikaalinen Pirkanmaa

Ilmoittaja

Paula Ikaalinen
Kiinteistön tyyppi Omakotitalo
Kiinteistön kunto Erinomainen
Tarjottu sopimusmuoto Harkitsen myyntiä/ostoa, Vuokraus
Sijainti 39500, Ikaalinen, Pirkanmaa

Kuvaus kohteesta

Nyt sinulla, teillä, perheelläsi on mahdollisuus muuttaa maalle, etätöihin/ asumaan matalalla kynnyksellä. Vuonna 2023 valmistunut hirsitalo odottaa asukkaita kaikille mukavuuksilla ja kalustettuna. Omakoti talo sijaitsee Kyrösjärven rannassa ja Ikaalisten keskustan palveluista noin 2 kilometriä. Talo sijaitsee erittäin rauhallisella asuinalueella. Välittämässä läheisyydessä sijaitsee myös venelaituri jos veneily on harrastuksesi. Talvella järvenjäällä hiihtoladut kulkevat aivan talon edustalta. Talon edustalta lähtee myös luontopolku läheiseen upeaan metsään, jossa myös nuotiopaikka ja syksyllä sieniapajat.

Käytössä sinulla on kaksi huonetta ja tupakeittiö, kodinhoitohuone ja suihku ja saunatilat. Lisäksi isolta terassilta löytyy palju, jossa kylpeminen syys-, talvi- ja kevätillassa on rentouttava kokemus. Talo on varusteltu laadukkain kodinkonein, kuten tiskikone, kuivausrumpu muiden peruskodinkoneiden lisäksi.

Makuuhuoneessa laadukas parisänky sekä olohuoneessa ja vieras/työhuoneessa levitettävät sohvat sekä yksi lisäpatja lattialle. Liinavaatteet, astiat ym kaikki käytössäsi.

Etätyöskentelyn varmistaa nopea ja toimintavarma 100M kuituyhteys koko talossa.

Ota rohkeasti yhteyttä jos kohde ja asuminen maalla kiinnostaa ja minkälainen vuokrausajankohta ja vuokrauksen pituus on sinulla mielessä. Ensisijaisesti vuokraan asunnon pidemmäksi aikaa, mutta lyhyemmätkin pätkät ovat mahdollisia.

Toiminnot

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.
Seuraava ilmoitus Edellinen ilmoitus

Sijainti kartalla

Kohteen tarkkaa sijaintia ei näytetä ilmoittajan yksityisyyden suojaamiseksi.

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.