Omarantainen 1958 rakennettu koulu. Kolme erillistä asuntoa

Omakotitalo 72210, Tervo Pohjois-Savo

Ilmoittaja

Esa Tervo
Kiinteistön tyyppi Omakotitalo
Kiinteistön kunto Kunnostusta vaativa
Tarjottu sopimusmuoto Harkitsen myyntiä/ostoa
Sijainti 72210, Tervo, Pohjois-Savo

Kuvaus kohteesta

Kalaisen Rasvanki järven rannalla sijaitseva kiinteistö on omalla 1,4 ha tontilla. Tontilla on erillinen vanhempi piharakennus.
Asunto 1 sisältää rakennuksen pituisen leveän eteiskäytävän, kahdesta luokkahuoneesta muodostetun olohuoneen ja kirjaston, keittiön, makuuhuoneen, vaatehuoneen ja kolme wc/suihkuhuonetta sekä urheilusalin. Alakerrassa on vielä kaksi huonetta. Saunatilat, pyykkihuone ja kuivaushuone ovat myös alakerrassa. Samoin yksi iso varastotila. Pannuhuone ja laitetilat sekä 70 neliön halkovarasto ovat myös alakerrassa.
Asunto 2 on omalla sisäänkäynnillä ja siihen kuuluu keittiö, makuuhuone ja olohuone sekä wc. Keittiöstä on käynti erilliseen suihkuhuoneeseen. Keittiö on kalustettu uudelleen 2022. Olohuoneessa on ranskalainen parveke.
Asunto 3 on myös omalla sisäänkäynnillä ja siihen kuuluu 3 makuuhuonetta ja keittiö. Lisäksi eteisestä on sisäänkäynti erilliseen suihkuhuoneeseen ja toinen sisäänkäynti WC tilaan. Olohuoneessa on ranskalainen parveke.
Talon lämmitys toimii kahdella erillisellä kattilalla puulla tai öljyllä valinnan mukaan.
Piharakennuksessa (vanhan koulun ajoilta) on kaksi aittahuonetta, iso maapohjainen varasto liukuovella, ulkovessa opettajille, poikien ja tyttöjen vessat. Rakennuksen päädyssä on tila yhdelle lehmälle ja possulle sekä heinille.
Omaan rantaan johtaa tie, jonka päässä on juuri kunnostettu iso laituri.

Toiminnot

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.
Seuraava ilmoitus Edellinen ilmoitus

Sijainti kartalla

Kohteen tarkkaa sijaintia ei näytetä ilmoittajan yksityisyyden suojaamiseksi.

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.