Vuokrataan tai myydään OKT Mikkelin Haukivuorelta

Omakotitalo 51600, Mikkeli Etelä-Savo

Ilmoittaja

Riku Mikkeli
Kiinteistön tyyppi Omakotitalo
Kiinteistön kunto Hyvä
Tarjottu sopimusmuoto Harkitsen myyntiä/ostoa, Vuokraus
Sijainti 51600, Mikkeli, Etelä-Savo

Kuvaus kohteesta

Vuokrataan tai myydään täystiilitalo, Kyyveden läheisyydessä, idyllisellä ja rauhallisella, Haukivuoren Vanhalan alueella, Etelä-Savossa. Puutarha, ulkorakennus ja kylmäsäilytys mahdollistaa pienimuotoisen viljelyn, hedelmien ja marjojen säilömisen tai eläintenpidon. Pinta-ala 117 / 143 m², valm. 1974, oma tontti 2 000 m², 4h+keittiö, kylpyhuone, sauna, wc, vaatehuone, pannuhuone, sekä lämmin varasto/verstas. Autokatos + sähköpistokepaikka. Vapautuu käyttöön sopimuksen mukaan, vaikka heti (syksyllä 2023, nyt pientä tyhjentämistä vaille). Myyntihinta 62 000 eur, vuokra 720 eur/kk +sähkö ja vesi.

Autokatoksessa kaapistot ja betoninen huoltomonttu auton korjaukseen tai kylmäkellarikäyttöön. Erillinen varastona ja halkoliiterinä toimiva ulkorakennus/ talli.
Vesikiertoinen öljylämmitys +ns. varaava takka (avotakassa takkasydän). Syksyllä 2023 tarkoitus asentaa ilmalämpöpumppu, joka vähentäisi reilusti öljynkulutusta. Samalla vuokraakin voisi ehkä vähän alentaa, seurannan jälkeen. Vesi-ilmalämpöpummpu toinen vaihtoehto energiamuodoksi.
Puulämmitteinen sauna. Olohuoneesta ja pukuhuoneesta on ovet terassille, joka on hyvin katon alla suojassa. Keittiössä on kylmiö, jossa onnistuu säilöä hillot, juurekset, mehut ym.

Laattaperustainen, villaeristetty ala- ja yläpohja. Seinärakenne ei ole valesokkelirakenteinen. Rakennuksen yläosa, olohuonen ikkunaseinä ja autotalli puurakenteisia lautaverhouksella. Pitkät räystäät, jotka suojaavat seiniä sateelta. Hyväkuntoinen peltikatto ja pellitetyt piiput ja
piipunhatut. Olohuoneen alue käytävineen massiivipuulautaa, makuuhuoneissa laminaatti, wc:ssä ja keittiössä muovimatto. Kylpyhuoneessa ja saunassa lattialaatat. Suihkuallas on alkuperäinen, joka on pitänyt vuosikymmeniä lattian kosteusrasituksen vähäisenä.

Urheilukenttä 100m, satama 0,5 km, päiväkoti 1 km, koulu 1,2 km, ruokakauppa 1,3 km. Liikenneyhteydet: Mikkeli-Pieksämäki -tielle ja bussipysäkille 300m.
Vieressä koivikko, sisäpihalta näkymä vieressä olevan urheilukentän (tekonurmi) suuntaan. Vehreällä puutarhatontilla on marjapensaita, omenapuita, luumupuu, perennoja ja pensaita, sekä peruna- ja kasvimaakäytössä ollut maa-alue.

Kiinteistöön kuuluu 2 kpl venepaikkoja ja vanha uimakoppi/vaja Kyyveden rannalla, jossa on hiekkapohja.

Tehtyjä remontteja:
-Olohuoneen lattian hionta ja lakkaus, 90-luku
-Uudet salaojaputket, 2004
-Kylpyhuone laatoitus, 2007
-Uudet käyttövesiputket, 2008
-Keittiön lattiapinnan uusiminen, maalaus, listoitus, sekä uudet keittiökalusteet, 2009
-Ulko-ovien vaihto, sekä kylpyhuoneen ja saunan ikkunoiden vaihto, ulkoverhouksen maalaus, 2011
-Kahden makuuhuoneen lattiapinnoitteen vaihto ja tapetointi, kiintokalusteet, WC:n maalaus ja tapetointi, allas ja
allaskaappi, 2012
-Peltikaton maalaus, piippujen pellitys ja piipun hatut, saunan sisustusremontti, 2013
-Harvia-takkasydän asennus avotakkaan, 2014

Toiminnot

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.
Seuraava ilmoitus Edellinen ilmoitus

Sijainti kartalla

Kohteen tarkkaa sijaintia ei näytetä ilmoittajan yksityisyyden suojaamiseksi.

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.