Vanha kansakoulu järven läheisyydestä

Vapaa-ajan asunto 73620, Kaavi Pohjois-Savo

Ilmoittaja

Joona Kaavi
Kiinteistön tyyppi Vapaa-ajan asunto
Kiinteistön kunto Kunnostusta vaativa
Tarjottu sopimusmuoto Harkitsen myyntiä/ostoa
Sijainti 73620, Kaavi, Pohjois-Savo

Kuvaus kohteesta

Monien mahdollisuuksien kiinteistö 1,5 hehtaarin tontilla. 1900-luvun alkuvuosina valmistunut hirsirunkoinen kansakoulu, jota ei remonteilla ole pilattu. Asuinpuolella kolme kammaria ja tupa, joissa komeat uunit. Asuinpuolelle pientä pintaremonttia tehty, esim. lattiat uusittu. Rakennukseen ei tällä hetkellä tule vettä eikä viemäröintiä. Toimiva kivikaivo, josta vesi ei varmasti lopu, mutta juomakelpoisuutta ei ole testattu. Rakennuksessa on myös 2000-luvun alussa valmistunut uudisosa, joka on sisäpuolelta purettu alkutekijöihin. Uudisosassa on aiemmin ollut keittiö, eteinen, wc ja suihku/sauna. Paikka on ollut kesäkäytössä, mutta tekemällä uudisosan valmiiksi soveltuu hyvin myös vakituiseen asumiseen. Hyväkuntoinen piharakennus, vanha korjattavissa oleva savusauna, maakellari ja kevytrakenteinen saunarakennus sekä ulkohuussi. Järvi on näkömatkan päässä. Rauhallinen sijainti, ei lähinaapureita. Kuntokartoitus tehty -20. Rännikaivot ja salaojaremontti tehty -21. Ihana kohde vanhaa ja perinteitä arvostavalle, esimerkiksi lapsiperheelle tai jonkinlaiseen yritystoimintaan. Hyvät mahdollisuudet myös eläinten pitoon.

Sijaintikunnassa on työpaikkoja, hyvät palvelut ja maksuton päivähoito. Isompaan kaupunkiin alle tunnin ajomatka.

Toiminnot

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.
Seuraava ilmoitus Edellinen ilmoitus

Sijainti kartalla

Kohteen tarkkaa sijaintia ei näytetä ilmoittajan yksityisyyden suojaamiseksi.

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.