Talovanhus, navetta ja puutarha luonnonkauniilla Kivijärvellä

Omakotitalo 43800, Kivijärvi Keski-Suomi

Ilmoittaja

Sonja Kivijärvi
Kiinteistön tyyppi Omakotitalo
Kiinteistön kunto Kunnostusta vaativa
Tarjottu sopimusmuoto Harkitsen myyntiä/ostoa, Vuokraus
Sijainti 43800, Kivijärvi, Keski-Suomi

Kuvaus kohteesta

Vanha osittain hirsirunkoinen rintamamiestalo n.120m2, aitta, sauna ja tallirakennus sijaitsevat ihanien vanhojen kuusten rajaamalla suurehkolla tontilla jossa on tilaa touhuta. Vapaa ajan paikaksikin ihana. Puutarhasta löytyy omena ja tyrnipuita, mustaherukkaa, vadelmaa, punaviinimarjapensaita ym. Tontti sijaitsee muutaman kilometrin päässä keskustasta, täysin omassa rauhassa.
Talon remonttia aloitettu ja purkutyötä tehty paljon. Alakerrasta poistettu purut lattiosta sekä otettu hirsipintaa esille, tästä olisi hyvä jatkaa remonttitaitoisen laittamista. Kohde myydään kun pikkulapsiarjen keskellä ei tahdo enää aikaa riittää remonttiin. Lämmitys ilmalämpöpumpulla tällä hetkellä. Tuvassa toimiva kamina ja yläkerrassa pönttöuuneja jotka eivät ole olleet käytössä hetkeen.
Tallin takana tilava kylmä halli ja navetassa mm. hevoselle pilttuu. Tontin koko noin 0.7 ha. Sähköliittymä löytyy ja oma kaivo. Kysy lisää rohkeasti.
Hintapyyntö 25000 €

Toiminnot

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.
Seuraava ilmoitus Edellinen ilmoitus

Sijainti kartalla

Kohteen tarkkaa sijaintia ei näytetä ilmoittajan yksityisyyden suojaamiseksi.

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.