Pieni hirsitalo omassa rauhassa

Omakotitalo 39500, Ikaalinen Pirkanmaa

Ilmoittaja

Olli Ikaalinen
Kiinteistön tyyppi Omakotitalo
Kiinteistön kunto Hyvä
Tarjottu sopimusmuoto Harkitsen myyntiä/ostoa
Sijainti 39500, Ikaalinen, Pirkanmaa

Kuvaus kohteesta

Pieni hirsitalo piharakennuksineen kauniissa pihapiirissä vapautumassa uusille asukkaille. Matkaa Ikaalisten keskustaan 9km autotietä, veneellä tai jäätietä pitkin 3km. Tampereelle hurauttaa autolla noin 45 minuutissa. Kylän rauhallinen uimaranta 1km päässä, jossa myös venepaikka.

1900 luvun alkupuolella kallion päälle rakennettu 47m2 talo soveltuu virallisesti vakituiseen asumiseen. Sopii hyvin myös vapaa-ajan paikaksi, viime vuodet ollut asuinkäytössä. Talossa tupa, keittiö, eteinen ja pesuhuone, jossa suihkukaappi ja Separett wc. Lisäksi kylmä vintti johon mahdollista rakentaa lisähuoneita. Talo lämpiää puilla tai sähköpattereilla. Tuvassa takka ja keittiön puolella puuhella. Vesiosuuskunnan puhdas vesi tulee sisälle, lisäksi oma kaivo. Viemäri imeytyskenttään.

Oma aurinkoinen tontti 5800m2 metsän ympäröimänä. Ei naapureita näköetäisyydellä. Kalliota, nurmikkoa, puutarhaa ja kasvimaata. Omenapuita ja marjapensaita mm. tyrni, herukka, pensasmustikka ja karviainen.

Autotalli 57m2, jossa voimavirta ja korkea liukuovi, sopii hyvin esim. verstaaksi. Kesähuone 12m2, pihasauna 25m2, 1800 luvun puolella rakennettu suloinen savusauna paanukatolla, liiteri ja maakellari.

Ota yhteyttä jos tuntui, että tämä voisi olla sinun paikka. oopee10@gmail.com

Toiminnot

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.
Seuraava ilmoitus Edellinen ilmoitus

Sijainti kartalla

Kohteen tarkkaa sijaintia ei näytetä ilmoittajan yksityisyyden suojaamiseksi.

Kirjaudu sisään palveluun ja julkaise oma hakemuksesi tykätäksesi kohteesta. Voit olla yhteydessä kohteen ilmoittajaan kun olette molemmat tykänneet toistenne ilmoituksista.